Cím: 1221 Budapest Anna u. 10.
Email: kapcsolat@szocszolg22.hu | vezeto@szocszolg22.hu
Tel.: 06-1-226-0179
Szociális Szolgálat
Szociális Szolgálat
Budafok-Tétény, Budapest XXII. kerületi Önkormányzat SZOCIÁLIS SZOLGÁLATA
Hírek
90. születésnapot ünnepeltünk!
2018-08-17 14:17:02 | Utolsó módosítás: 2018-08-17 14:17:02
90. születésnapja alkalmából, augusztus 08.-án köszöntöttük Kovács Gáborné – Szundika nénit.

Szundika néni Szilvásváradon született, édesapja erdész volt. A természet, az erdő szeretetét tőle örökölte, ma is áhítattal beszél a Bükk csodálatos fáiról.

Szundikának férje nevezte el, mert amikor még udvarolt neki, az ifjú leány sokszor szundikálva „várta” őt. Férjét Budapestre kötötte a munkája – az MTI-nél és a Filmgyárnál volt fotós; így felköltöztek a fővárosba. Szundika néni kislányuk nevelése mellett kitanulta a retusőri szakmát és ezt is művelte nyugdíjazásáig.

2015 óta tagja a Szivárvány Idősek Klubjának; kedves, finom megjelenésű hölgy, akit mindenki kedvel. Bár hallása-látása megromlott, az a célunk, hogy ő is megtalálja azt a dolgot, amiért szívesen jár a klubba. Így alakult, hogy Szundika néni kedvenc foglakozása a kutyaterápia lett, amikor találkozhat Viccával, a kis puli lánnyal. Igazi barátság van kettőjük között, Vicca is széles mosollyal elsőnek Szundika nénit üdvözli a csoportból.

Születésnapján szeretettel köszöntöttük őt itt a klubban klubtársak és munkatársak, valamint az önkormányzat részéről dr. Répás Judit aljegyző és Zugmann Pétre alpolgármester. És végül, de nem utolsósorban megérkezett a köszöntésre Vicca és trénere is, így lett tökéletes ez a szép kerek évforduló.

Legyen még sok ilyen kedves alkalmunk, köszönthessünk még sokszor! Isten éltessen Szundika néni! Az ünnepségen készült képeket megtekinthetik honlapunk galériájában.