Cím: 1221 Budapest Anna u. 10.
Email: kapcsolat@szocszolg22.hu | vezeto@szocszolg22.hu
Tel.: 06-1-226-0179
Szociális Szolgálat
Szociális Szolgálat
Budafok-Tétény, Budapest XXII. kerületi Önkormányzat SZOCIÁLIS SZOLGÁLATA
Hírek
Ültessünk közösen - Faültetés kicsiknek és nagyoknak
2014-06-02 14:28:31 | Utolsó módosítás: 2014-06-02 14:28:31
A XXII. ker. Önkormányzat Szociális Szolgálata és a kerületi Óvodák közösen ültettek fát.
A XXII. ker. Önk. Szociális Szolgálata 3 idős klubot működtet a kerületben. Mindhárom klub közvetlen közelében működnek óvodák.
Szerettük volna a generációk közti kapcsolatot erősíteni, ezért intézményünk felkérte az Egyesített Óvoda vezetését, hogy a Madarak-fák napja alkalmából vegyen részt egy közös programon. A Szociális Szolgálat Idős klubjai területén egy-egy óvoda nagycsoportosai, és az idős klubtagok együtt ültessenek fát.
Az óvodák nagy örömmel vettek részt a programon. Mindhárom telephelyen az ovisok műsorral, az idősek enni-innivalóval készültek az alkalomra.
A 1221 Bp. Anna u. 10 területén a Leányka és a Tündérkert Óvoda nagycsoportosai és a Szivárvány Idősek Klubjának tagjai ültettek szelídgesztenye fát.
A XVI. u. 22 területén a Csemetekert Tagóvoda és a Levendula Idős klub tagjai díszcseresznye fát ültettek, a Nagytétényi út 266 területén pedig a Napocska Tagóvoda és a Nagytétényi Idős Klub tagjai ültettek cseresznyeszilva fát.
A programról képek láthatók galériánkban http://szocszolg22.hu/galeria/
A Szociális Szolgálat és az Egyesített Óvoda a későbbiekben is szervez közös programokat idősek, és gyermekek közös részvételével.