Mentális problémákkal élők, szocializációs nehézségekkel küzdők, krízisben lévők, és diagnosztizált betegek számára olyan napközbeni ellátásokat nyújtunk, amely az ellátottak komplex pszicho-szociális rehabilitációját kívánja elősegíteni. A klub igénybevétele önkéntes és ingyenes.

A szolgáltatás egyéni szükségletekre alapozott. Nagymértékben épít a klubtagok aktív és felelős részvételére, valamint a nyitott programokon résztvevők kooperatív készségére. Különösen fontos megerősíteni a klubtag saját sorsa feletti felelősségének újraélését, az önálló döntések meghozatalának képességét.

Klubunk készségfejlesztést nyújt az önellátás, az emberi kapcsolatok, a munka, valamint a szórakozás területén.

A készségfejlesztés a klubtagok igényeinek megfelelően megvalósulhat egyéni vagy csoportos foglalkozások keretében, a hozzátartozók, vagy más ellátás bevonásával a klub falain kívül is.

Igénybe vehető szolgáltatásaink:

A klubban sokféle tevékenységre van lehetőség: pl.: olvasás (könyv, újság, napi-, heti lapok, folyóiratok), rejtvényfejtés, rádiózás, zenehallgatás, (társas) játékok, kézműves tevékenységek, házi filmklub, irodalmi csoport, relaxációs csoport stb.

A szolgáltatás igényelhető:
Cím:
1224 Budapest, XII.u.28.
Klubvezető:
Cserni Katalin
Telefon:
06-1/229-2495
06-20/509-33-20
0620/298-34-43
E-mail:
naha@szocszolg22.hu
Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig: 8:00-16:00